Tak, z planu miesięcznego zrezygnujesz do 1 dnia przed końcem bieżącego miesiąca. Z planu rocznego zrezygnujesz do 1 miesiąca przed odnowieniem.
Anulowanie jest możliwe przez 'informacje o koncie' > 'Twoja subskrypcja' > 'anuluj'. Za pomocą tego linku trafisz bezpośrednio na właściwą stronę.
Po anulowaniu Twoje konto pozostaje aktywne do następnej daty płatności.